nlc.hu
Sztárok

Köllő Babett lánya vágja a színésznő videóit

Köllő Babett fizetést ad a lányának

A színésznő szeretné átadni a gyermekének azt, amit eddigi élete során megtanult.

Köllő Babett igyekszik erős nőt faragni a lányából. Mint mondja, Millát mindig is arra nevelte, hogy akármilyen lesz az élete, sose adja fel a függetlenségét és a munkáját. Babett már 15 évesen is arra törekedett, hogy meg tudjon állni a saját lábán. A nyári szünetekben például dolgozott, év közben pedig a színháztól kapott fizetést, így pedig nem kellett a szüleitől kérnie.

Köllő Babett

Köllő Babett és lánya, Milla (Fotó: Birton Szabolcs)

„Milla is ezt csinálja, hogy legyen egy kis függetlensége. Azzal keres pénzt magának, hogy a közösségi oldalamon a legtöbb videót ő vágja meg nekem, zenét is vág alá; már nagyon ért hozzá! Ebből van zsebpénze. A modellfotóimat is megmutatom neki, általában tetszenek neki, de azt is megmondja, ha nem annyira” – nyilatkozta Babett, akire a férje is felnéz.

„András akkor is büszke rám, amikor megfőzöm a harmincfős vacsorát, és akkor is, amikor a tévében lát. Amikor Milla nyolc hónapos volt, akkor éltem meg egy mélypontot. Bár a férjem sosem tenné szóvá, azt éreztem, hogy kiszolgáltatott vagyok. Nem tudom, miért érezzük ezt mi, nők, de akkor lelkileg az segített, hogy havonta pár estére visszatértem a Játékszínbe. Az anyaság mellett így visszakaptam valamennyit a régi életemből” – mesélte az édesanya a Hot! magazinnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top