nlc.hu
TV-sztárok

Köllő Babett a gyermeke elvesztéséről

Köllő Babett könnyek között vallott gyermeke elvesztéséről

Állítja, a fájdalom sosem múlik el, csupán enyhül.

Szívszorító történetet osztott meg a Sztárban Sztár leszek! egyik versenyzője a vasárnapi válogatón: Kittit elhagyta a szerelme, és a babáját is elveszítette. A zsűriben ülő Köllő Babettet különösen megérintette a 25 éves nő fájdalma, mivel vele is megtörtént, ő is átélt egy vetélést. A tehetségkutató mestere könnyek között vallott élete legnehezebb időszakáról.

Köllő Babett

Köllő Babett a Sztárban Sztár leszek!-ben – Fotó: Sajtószoba

„Nehéz ilyenkor megszólalni. Kilenc hónapja történt ez veled, velem sokkal régebben. És sose fog elmúlni, ez talán a rossz hír, viszont enyhülni fognak ezek a dolgok. Tehát eljön majd az a pillanat, amikor nem mindennap fog eszedbe jutni, és az már sokkal jobb lesz. Vagy az van, hogy az ember rengeteget beszél ilyen dolgokról, és egyszerűen kibeszéled magadból vagy kiénekled” – mondta Köllő Babett a tehetséges versenyzőnek.

A színésznő, műsorvezető 6 évvel ezelőtt beszélt először a drámájáról. Akkor elárulta, hogy meghiúsult a terhessége, nem szülhette meg az ikerbabát: „Három éve nyáron teherbe estem, ráadásul ikrekkel. A sors fintora, hogy nem sokkal előtte kaptam egy filmszere­pet, amit ezért visszamondtam. Aztán a 12. hét utáni genetikai vizsgálaton kiderült, hogy nagy a baj. Nem volt jó az ikrek vérellátása, egymástól vették el, és én is rosszul voltam. Az orvos azt mondta, hogy 17 százalék esély van arra, hogy mind a hárman túléljük ezt a terhességet. (…) Az abortusz is szóba jött, de a természet végül maga rendezte el ezt a tragédiát.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top