Sztárok

Cseke Katinka besokallt – feladja az Ázsia Expresszt?

Cseke Katinka megelégelte, hogy harmadik próbálkozásra sem sikerült megtalálni azt a borítékot, amiben egy kép volt. Katinka ott tartott, hogy végleg befejezi a játékot...

Cseke Katinka és Pallavicini Zita az egyik legkülönbözőbb páros az Ázsia Expresszben. Ahogy a színésznő is fogalmazott korábban, fizikálisan eléggé le vannak maradva a többiektől, habár mindig leküzdik az akadályokat. Két és fél hét telt el a játékból, most már minden páros egyre nehezebben birkózik meg az újabb problémákkal. Katinka egy verseny során odáig jutott, hogy átgondolja, szeretné-e folytatni a játékot. 

Borítékok lógtak le egy fáról, amiben egy képet kellett volna megtalálni, de sokadjára sem sikerült a megfelelő levelet letépni, amin Cseke Katinka igencsak berágott. „Jó, befejeztük! Ennyi volt, hazamegyünk!” – hangzottak el a durva szavak a Jóban Rosszban színésznőjének szájából. Hogy valóban feladja a játékot, vagy csak üres mondatok voltak ezek, az hamarosan kiderül. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top