Sztárok

Magánklinikán szül Szabó Zsófi

Hamarosan megérkezik a kis trónörökös Szabó Zsófiéknál. Egy magánklinikán látja majd meg a napvilágot.

Szabó Zsófi már el is köszönt a rajongóitól, hiszen a kilencedik hónapban van, otthon készül, és várja az első jeleket, hogy mikor kell indulnia a kórházba.

A Bors információi szerint Szabó Zsófi egy ma­gánkórház ké­nyelmes és biz­tonságos szülészetén hozza majd világra első babáját. Az intézményben lehetőség van egy­ágyas szobára, az édesapa jelenlétében vajúdhatnak a kismamák, akiket nem a kórházak megszokott rideg csempés világa vár, hanem kényelmes szülőszobák. A babákat lehetőség van természetes úton és császármetszéssel is világra hozni. És arra is lehetőség van, hogy ha szülés közben úgy alakul, hogy császárra is szükség lehet, annál is jelen legyen az apuka. A szobákhoz jár saját fürdőszoba és nővérek is, akik nemcsak a kicsik, hanem a szülők jólétéről is gondoskodnak.

A klinika honlapja szerint a leg­olcsóbb, hatszázezer forintos csomagárban a kismama és kispapa két éjszakát tölthet bent egy komfortos családi szobában, ahol a bébi mindvégig a szülőkkel lehet. Az ellátáshoz ez esetben jár napi háromszori főétkezés, étkezési menüválasztás, tévé és internet is. A szülés után és az azt követő napokon pedig egy speciális szaktudású csecsemős nővér foglalkozik a kismamával és a babával, maximálisan felkészítve őket az otthoni nehézségekre – írja a lap. Azt nem tudni, hogy Szabó Zsófiék az alap vagy egy extrább csomagot választottak..

Fotó: facebook.com/SzaboZsofifanpage

Fotó: facebook.com/SzaboZsofifanpage

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top