Sztárok

Andalúzia és Magyarország találkozása egy fergeteges show-ban (X)

Már csak néhányat kell aludni azoknak, akik szeretnének részesei lenni egy igazi mediterrán hangvételű, látványos rendezvénynek.

A Spanyol Királyi Lovasiskola  Andalúz fiesta címmel 2017. december 2–3-án Budapesten, a Papp László Sportarénában ad ízelítőt a lovas művészet legjavából. Az 50 elegáns andalúz ló és még elegánsabb lovasaik olyan tánccal és trükkökkel kápráztatják el a nézőket, amilyeneket ritkán látni.


Természetesen nemcsak a lovak táncolnak majd, hanem megannyi magasan képzett csodás flamenco táncos is, akik még pergőbbé és még látványosabbá teszik az előadást.

Az Auditórium Hungaricum Lovasszínház elhozza nekünk a Córdoba Ecuestre Spanyol Királyi Lovasiskola főszereplésével Bizet – Carmenjének opera-előadását.

A fantasztikus rendezést Meskó Zsoltnak köszönhetjük, aki olyan sztárvendégeket álmodott a színpadra, mint a gyönyörű hangú, nemzetközi operacsillagunk, Miklósa Erika. Carmen partnereként pedig az Operaház ikonját, Kiss B. Atillát láthatja és hallhatja a közönség. Escamillo szerepében Bakonyi Marcell és Szegedi Csaba lép fel.

A szimfonikus zenekart Déri András vezényli.

A műsor vendéget megcsodálhatjuk Koltai Polettet, aki nyolc gyönyörű fekete lóval mutat be dámalovas karusszelt, míg négylovas hintóval Szegedi Gábor fogathajtó világbajnok érkezik majd a küzdőtérre.


A két ország művészetét, temperamentumát, életérzését ötvöző látványos előadás igazi élményt ígér az egész család számára.

Operarajongók vagy a lovak szerelmesei mellett a gyerekek vagy éppen csak a látvány- és tánckedvelők is elégedettek lesznek a műsorral.

Ismerkedj meg ezzel az egyedülálló élménnyel, ahol két világ egyesül!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top