Sztárok

Czippán Anett nem takargatja újszülött kisfiát

A gyermek november 21-én született, ez az első közös kép – már ami nyilvános.

A hírességek általában hosszú ideig rejtegetik a gyermeküket, miközben a fél világ kíváncsi rá, hogy mégis kinek adtak életet. Czippán Anett kedden szülte meg második gyermekét, később ezt nyilatkozta: „Nagyon jól vagyunk, minden sínen van. Birkózunk a szoptatási kérdésekkel, de úgy tűnik, hogy menni fog, nem adom fel. Azt látni, hogy az apukája sír a boldogságtól, nagyon felemelő. Már a pocakban éreztem, hogy vasgyúró gyerek. Amikor megszületett, akkor néztük, hogy milyen nagy, 3950 gramm, elég nagy. Nagyon örülünk neki, hogy egy ilyen kis tündéri baba érkezett hozzánk. Arra nem jöttünk még rá, hogy kire hasonlít, az majd kiderül” – mondta a Fem3 Cafénak, sőt azt is hozzátette, hogy csütörtökön már valószínűleg mennek is haza.

Ma csütörtök van, Czippán Anett egyelőre a kórházból jelentkezett be egy képpel, amin nemcsak ő, hanem újdonsült kisfiának lába is látszik. Legalább ennyi: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top