Sztárok

11 érdekesség: ő Meghan Markle, Harry herceg menyasszonya

Most már aztán tényleg, tényleg, tényleg eljegyezte Harry herceg a barátnőjét! Bár már másfél éve vannak együtt, Meghan Markle életéről eddig keveset tudunk. Összeszedtünk néhány apróságot a leendő hercegnéről.

Gyakorlatilag az első Harry hercegMeghan Markle-cikk már arról szólt, hogy esküvőre készül a pár. Akkor a People magazin hiteles forrásokra hivatkozott, pedig nagyjából akkor hallott először a nagyvilág az öt hónapja tartó kapcsolatról. Aztán az elmúlt egy évben váltakozva jelentek meg Harry herceg és Meghan szakításáról, eljegyzéséről és titkos esküvőjéről a híresztelések. Most azonban már hivatalos: 

Harry herceg vőlegény, a Kensington-palota jelentette be, hogy Meghan Markle és a herceg 2018 tavaszán egybekelnek.  

Megnézem
Összes kép (7)

Pedig nem sok esélyt láttunk erre. Nagyjából mindenbe belekötöttek a kommentelők, netes oldalakon elemezték ki, miért rossz választás az amerikai színésznő. Aki nem tud sokat Meghan Markle életéről, azoknak is érthetőek voltak az aggályok. A teljesség igénye nélkül itt van néhány tény Harry herceg leendő feleségéről, amelyekből az is kiderül, milyen nagylelkű társat választott magának, akire Diana is büszke lenne. 

Ő Meghan Markle, Harry herceg menyasszonya

  1. Ahogy már említettük, amerikai, Kaliforniában született 36 éve.
  2. Édesanyja, Doria Radlan afroamerikai, aki fizikoterapeutaként, jógatanárként dolgozott, és nemrégiben szociális munkásként diplomázott, amire a színésznő különösen büszke. 

    Meghan Markle és az édesanyja, Doria Radlan

  3. Édesapja Thomas W. Markle, aki Emmy-díjas világosító, és annak idején a Rém rendes család forgatásán dolgozott, ahová Meghan sokat járt be. Itt tetszett meg neki a filmezés. Nagyon szereti az édesapját, rá ugyanolyan büszke, mint az anyukájára. 

    Meghan Markle édesapja, Thomas, akitől a színésznő az orrát örökölte, és ezzel sokszor viccel

  4. Családja miatt sok megjegyzést kapott a színésznő, miután kiderült: Meghan testvérét, Thomas Markle-t letartóztatták, miután részegen pisztolyt tartott egy nő fejéhez, és megfenyegette.
  5. Briliáns elmék című amerikai vígjátéksorozat egyik szereplője Meghan Markle, de feltűnt a Castle és a 90120 egy-egy részében is, valamint mozifilmekben is kapott már kisebb szerepeket, pl. a Borzalmas főnökök-ben.
  6. Saját lifestyle oldala van, a „The Tig”, itt ételekről, utazásról, divatról és szépségtippekről olvashatunk. (Hogy miért ez az oldala neve, az egy szövevényes történet egy borról, de ezt most nem fejtjük ki, mert nem olyan fontos.)
  7. A humanitárius munkát fontosnak tartja, akárcsak Harry herceg.
  8. Elvált, a volt férje Trevor Engelson filmproducer, akivel 2011-ben a híres jamaicai vízesésnél házasodtak össze. Két évvel később mentek szét, az okokról egyikük sem beszélt. 
  9. Azt beszélték, hogy még együtt volt a kanadai séffel, Cory Vitiellóval, amikor összejött Harry herceggel. 
  10. Rengeteg szexi kép, erotikus filmjelenet készült Meghan Markle-ről, amelyeket a linkre kattintve nézhetsz meg. Az biztos, hogy mostantól már jobban kell vigyáznia, mit visel még nyaraláskor is. 

    Meghan Markle túlöltözöttnek számít ezen a képen, de már most látszik, hogy egyre szolidabb ruhákat választ

  11. Markus Anderson az egyik legjobb barátja, de mostantól vigyáznia kell a közös képekkel, nehogy a média kikezdje értük. Távolról inkább szerelmeseknek tűnnek, mint barátoknak. 

Sokan állítják, hogy Meghan gyorsan beilleszkedett a királyi családba, hamar elsajátította az etikettet, és ezt nagyra értékelte Harry herceg családja, amikor bemutatta nekik a választottját

Harry herceg és Meghan Markle első közös szereplése jól sikerült

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top