Sztárok

Őt szereti Fésűs Nelly lánya?

Fésűs Nelly lánya, Horváth Csenge nagyot énekelt tegnap Hevesi Tamás oldalán a Sztárban sztár + egy kicsiben. A fiatal énekesnő egy titokzatos fiúval beszélgetett a szünetekben – vajon ő a szerelme?

Két hete ért véget a Sztárban sztár, de tegnap újra az ország házibulijában találhatták magukat a tévénézők. Elindult ugyanis a Sztárban sztár + 1 kicsi, amelynek már az első adása hatalmas sikert aratott. A műsort végül Tóth Gabi és párja, Fodor Erik nyert meg, de a többiek is nagyon jól szerepeltek. Már korábban kiderült, hogy Fésűs Nelly lánya, Horváth Csenge is szerepet kapott a műsorban, Hevesi Tamás oldalán énekel. A 14 éves lány sokat fejlődött a tavalyi Kismenők óta, hangban és külsőre is. Tegnap igazi dívaként énekelt, a szünetekben pedig egy titokzatos fiú kezét fogta, bár próbálta kerülni a feltűnést.

Bár Csenge a közösségi oldalán még nem posztolt a fiúról, a jelekből igencsak úgy látszik, hogy egymásra találtak. Nem is csoda, hiszen Fésűs Nelly lánya gyönyörű, ezt a zsűritagok is megemlítették. Ábel Anita azt mondta a produkció után, hogy az édesapja helyében egy toronyba zárná, és csak 30 évesen engedné ki. Nos, kíváncsiak lennénk, a szülők mit szólnak lányuk kapcsolatához. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top