Sztárok

Jennifer Lawrence nagyon otromba a rajongóival

Saját bevallása szerint Jennifer Lawrence rendkívül durva azokkal a rajongókkal szemben, akik a szabadnapján merik őt zavarni. Aki egy teljesen átlagos hétköznapon megpillantja Lawrence-t egy étteremben, az jobban teszi, ha oda sem néz.

Jennifer Lawrence a Variety Actors on Actors című interjúsorozatának volt a vendége, ahol Adam Sandler interjúvolta meg. Sandlernek árulta el a 27 éves színésznő, hogy ő teljes megközelíthetetlen a rajongók számára, ha egy hétköznapi szituációban – tehát étteremben vagy mondjuk, az utcán sétálva – találkoznak vele, pusztán önvédelemből durván viselkedik velük. 

Egyszer beléptem egy nyilvános helyre, és hihetetlenül goromba lettem. Egy hatalmas seggfejjé váltam” – fogalmazott Lawrence.  Azt mondta, hogy az önvédelem az egyetlen módja ilyenkor, ha visszautasítja a rajongókat, nem szelfizik senkivel, nem engedi senkinek, hogy egy étteremben az asztala közelébe merészkedjen. 

Ilyenkor van szabadnapom. Mint a vasárnap. Ilyenkor vasárnap van, nem dolgozom” – indokolta. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top