Sztárok

Pintér Tibor lesz Zámbó Jimmy

Mindenki megnyugodhat: már készül a Zámbó Jimmy életét bemutató zenés színdarab. Szerencsére a tökéletes szőke, hosszú hajú színész is megvan hozzá Pintér Tibor személyében.

Minden bizonnyal megérkezett az idei zűrös év legfontosabb celebhíre: színpadra állítják Zámbó Jimmy, a Király életét. A Bors hihetetlen információja szerint a darab szinopszisa Zámbó fia és özvegye vigyázó felügyelete mellett elkészült, és féltve őrzik, amíg valaki kimenti Pintér Tibort a dél-afrikai dzsungelből.

Zámbó Krisztián szerint néhai édesapja „mitikus hősként” jelenik majd meg a színpadon. „A darabnak apu a főszereplője, az ő életét dolgozza fel. Két éve keresett meg először az ötlettel Pintér Tibor. Rengeteget beszélgettünk, segítettem a történeteimmel megírni a sztorit. Így ez lett az első olyan feldolgozása apu életének, ami valóban méltó is lesz hozzá” – magyarázza a trónörökös.

Sok név felmerült, aki eljátszhatná Jimmyt, de Krisztián ragaszkodik Pintérhez. A munkálatok hamarosan megkezdődnek, bemutató 2018-ban. Arról egyelőre nincs hír, hogy lóval vagy anélkül képzeli az előadást Pintér Tibor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top