Sztárok

Újabb részletek VV Fanni eltűnéséről: nem ő pakolt be magának

VV Fanni biztosan nem azokat a bőröndöket és ruhákat vitte volna magával.

Nagy erőkkel nyomoz a rendőrség a két hete eltűnt VV Fanni után. A lány budapesti lakásán egy teljes napig helyszíneltek, többek közt DNS-mintákat gyűjtöttek. A hét elején letartóztattak egy férfit, aki előzetes letartóztatásba került, neki minden bizonnyal köze van a lány eltűnéséhez.  Előzetesben van egy harmincas férfi, aki korábban önkormányzati választásokon is indult a Blikk szerint.

Most a Blikk újabb részleteket derített ki. Ők úgy tudják, hogy eltűnt VV Fanni lakásából több ruha és két bőrönd is, de nem olyanok, amiket Fanni magával vitt volna, ha önként megy el. Nem vitt parfümöt például, pedig többet is be szokott csomagolni az utazásaihoz. Emellett semmi értékes vagy személyes tárgya nem tűnt el.

„Nagyon nehéz, aggódom Fanni miatt. Csak jöjjön haza. Addig se nappalom, se éjszakám, dolgozni bejárok az óvodába, legalább arra a pár órára egy kicsit tudok másra is gondolni. Van még egy fiam meg egy lányom, miattuk is tartanom kell magamat” – mondta VV Fanni anyukája a lapnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top