Sztárok

Elpirulsz, ha megtudod, mit küldött Eminem ajándékba Elton Johnnak

Az amerikai rapper és a brit énekes jóbarátok, bár valószínűleg Sir Elton nem számított rá, hogy mi lapul majd a postán érkezett csomagban.

Elton John, aki idén ünnepelte 70. születésnapját, nemrég a Graham Norton Show vendége volt, többek között a színész Stephen Fry és az énekesnő Pink társaságában. A beszélgetés során szóba került Eminem, illetve a jelen lévő sztárok viszonya a botrányhős rapperrel.

Az alábbi videó elején hallható, ahogy Pink elmeséli, amikor levelet írt Eminemnek, hogy segítsen neki megszerezni hőn áhított Grammy-díját rap kategóriában. Ennél azonban lényegesen viccesebb, amikor Elton John ragadja magához a szót.

„Eminemet sokan vádolták homofóbiával a dalszövegei miatt, de én már akkor is azt gondoltam, hogy ez hülyeség” – mondta a legendás brit énekes-zeneszerző. „Ezért kiálltam mellette, az egyik Grammy-díj-átadón például a Stan című számát is közösen adtuk elő, és nagyon jó barátok lettünk. Ő egy elképesztő figura, egyszerűen imádom.”

Sir Elton ezután azt is elárulta, hogy milyen ajándékot kapott Eminemtől, amikor élettársával, David Furnishsel összekötötték az életüket.

„Ez is mutatja, hogy mennyire nem homofób” – tette hozzá Elton John. Az esküvőnek is beillő ceremóniát követően a postás egy elegáns dobozt hozott, amelyben bársonypárnán két, gyémántokkal ékesített péniszgyűrű rejtőzött a kreatív ajándékozási szokásairól is ismert Eminemtől.

„A gyűrűket nem használtuk” – mondta nevetve Sir Elton.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top