Sztárok

Tóth Gabi eléggé kikelt magából

Az énekesnő nem kimondottan az a türelmes típus – most a dugóban kapta el a harci ideg, nem bírta elviselni a vezetni nem tudó autósokat. Ezért kelt ki magából, méghozzá nem is akárhogyan...

Tóth Gabi az utóbbi időben rendesen beleveszett az Insta- és Snapchat-effektek világába: naponta több videót is posztol, amin eléggé eltorzítja a fejét. Az egyébként nagyon dögös Tóth Gabit ilyenkor fel sem ismerni. Az énekesnő egyébként nagyon jól teljesít mostanában: új dalokat vesz fel, a Sztárban Sztár + 1 kicsiben is helytáll, a napokban pedig egy menyasszonyi ruhában is megmutatta magát Tóth Gabi. Most mondjuk éppen kiakadt, de a dühe általában gyorsan tovaszáll.

Fuuuuuuu

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés,

„Az emberek nem tudnak vezetni! Nem tudnak…” – kiáltott fel Tóth Gabi a kocsiban, a kijelentésével pedig a jelek szerint a rajongók is maximálisan egyetértenek. Most, hogy jön az ünnepi időszak, ez sajnos fokozottan igaz! 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top