nlc.hu
Sztárok
Újabb nő vádolja zaklatással Havas Henriket

Újabb nő vádolja zaklatással Havas Henriket

Molnár Anikó azt állítja, Havas Henrik zaklatta őt akkoriban, amikor könyvet írtak.

Zaklatással vádolja Havas Henriket Molnár Anikó. A  TV2 Tények című műsorában beszélt arról, hogy az eset akkor történt, amikor Havas könyvet írt róla. Molnár Anikó szerint ő semmilyen formában nem mutatta, hogy vonzódna Havashoz, a férfi mégis arra kérte, hogy üljön mellé.

„Egyszer csak azt éreztem, hogy megragadja a karomat és átrakja az ölébe” – mesélte Anikó, majd hozzátette, hogy Havas arra is felszólította: „Na, fogja már meg!” A nő állítja, hogy visszavette a kezét, de búcsúzkodáskor Havas szájon csókolta, de olyan is előfordult egy későbbi találkozáskor, hogy a férfi egy vibrátort vett neki ajándékba.

Havas Henrik a Borsnak reagált Molnár Anikó állításaira: „Három hete beszélgettem utoljára Anikóval, egy új közös könyv ötletéről. Ahhoz, hogy most mit és mennyiért nyilatkozott, nem tudok hozzászólni, az legyen a TV2 belügye” – nyilatkozta a lapnak Havas.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top