Sztárok

Szakított Kenderesi Tamás és úszó barátnője

Úgy látszik, eddig bírta a távkapcsolatot Kenderesi Tamás és Sebestyén Dalma. Az egykori úszó álompár szerelme ígéretesnek indult, de mostanra az összes közös fotó lekerült a közösségi oldalaikról.

Kenderesi Tamás és Sebestyén Dalma még a riói olimpia előtt jöttek össze, ahol a most már bronzérmes úszó eléggé eredményesen szerepelt, így hamar megjegyezte mindenki a nevét. A sajtbureszes és hasonló nyilatkozataival belopta magát az emberek szívébe, azóta is pörög a neve a médiában. Kenderesi Tamást azóta beválasztották a legértékesebb magyar sportolók közé is, a karriere pedig folyamatosan ível felfelé, habár a vizes vb-n nem sikerült elérnie olyan eredményt, amit várt magától. Az úszó és szintén sportoló barátnője rengeteg közös fotót lőttek a világverseny alatt, egy ideje már azonban elmaradoztak a képek. Most pedig már az egymásra vonatkozó monogramok is lekerültek az Instagram-oldalukról, nem beszélve a közös fotókról. 

Ez minden bizonnyal a kapcsolatuk végét jelenti, bár nem lehet tudni, hogy mi lehet a szakítás igazi oka. Kenderesi Tamás nyáron még arról beszélt, hogy közös edzőtáborokat szerveznek majd, hogy minél többet tudjanak együtt lenni. Mindig is távkapcsolatban éltek, hiszen Tomi Pécsett, Sebestyén Dalma pedig jelenleg Győrben edz, de valahogy mindig sikerült megoldani, most viszont úgy néz ki, külön folytatják.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top