Sztárok

Rubint Rella már haza is vitte új szerelmét

Rubint Rella szakítása eléggé homályos a rajongók számára, viszont örülnek, hogy a fitneszedző újra boldog – ezúttal egy focistával jött össze, akit már haza is vitt Jászberénybe.

Rubint Réka unokahúga több évig együtt volt előző párjával, aztán hirtelen lekerültek a közös fotók, amit a mai napig nem értenek a követők. Rubint Rella nem sokkal ezután új szerelmével, a futballista Novothny Somával posztolt közös képet, amin még jobban meglepődtek a rajongók. Bár a mai napig nem tisztázta, hogy miért mentek szét előző párjával, a kép alá sejtelmesen csak ennyit írt: ,,Ti nem láttatok bele abba a kapcsolatba…” Mindenesetre úgy tűnik, új szerelmével minden a legnagyobb rendben, olyannyira, hogy Rella már haza is vitte a szüleihez Jászberénybe. 

A kapcsolat csupán pár hete tart, de már megtörtént a bemutatás, Rella több képéhez is kommentelt már Rubint Réka lánya, Lara, aki a jelek szerint nagyon örül unokanővére boldogságának. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top