Sztárok

Survivor Klaudia durván nekiment Pumped Gabónak

Élesedik a helyzet a Celeb vagyokban, hiszen a versenyzők az utolsó hétre fordultak. Már nehezen bírják a viszontagságokat, ezért egyre többször veszekednek.

Egyértelmű, hogy Pumped Gabo egyáltalán nem képes hozzászokni a dzsungelléthez: éhezik, fázik, és nem szereti a szabályokat, főleg nem azokat, amelyeket a nők hoznak. Nos, most újabb konfliktusba keveredett, ezúttal a Kabát Petivel incselkedő Klaudia volt az áldozat. Az eső elől a barlangba menekült Gabo, és mire visszaért a helyre, kirakták onnan, méghozzá a Survivor szereplője. Nos, ezt nem hagyta szó nélkül a realitysztár, nekiment a lánynak, amiből hatalmas vita lett. 

„Gabo eléggé elrontotta a reggelem, de most megmutatom neki, hogy velem így nem beszélhet, sőt nővel így nem beszélhet” – fakadt ki Klaudia, persze itt nem ért véget a vita. Egy versennyel döntötték el, ki a főnök kettejük közül a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben. 

Nos, Gabo ebben is alulmaradt, így a lányok maradtak hatalmon, a celebnek pedig el kellett pakolnia a cuccait… 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top