Havas Henrik áldozatát a házvezetőnő mentette meg

nlc | 2017. December 14.
Az asszony üzleti kapcsolatban állt az újságíróval, ezért többször kellett találkoznia vele. Havas több alkalommal is erőszakkal próbálta meg az ágyába vinni. Mivel nem sikerült, ezért megalázta üzlettársát. A nő a Tényeknek mesélt arról, mit tett vele Havas évekkel ezelőtt.

Tovább dagad Havas Henrik zaklatási botránya: két hete Baukó Éva vallotta be, mit tett vele évekkel ezelőtt, majd ezen felbuzdulva Molnár Anikó is elárulta, hogy az újságíró szexuálisan zaklatta, amikor a könyvét írta. Később egy videó is előkerült, amelyen Görög Zita sérelmezi Havas közeledését. Az ügyben végül Havas Henrik is megszólalt, de tegnap még egy áldozat előkerült, aki a Tényeknek nyilatkozott arról, mit tette vele a tévés. 

A nő üzleti kapcsolatban állt Havas Henrikkel, a lakására is felment. Először a férjével, mire az újságíró a tudomására adta, hogy nem kívánatos személy ott. A következő találkozóra már egyedül érkezett. „Ki akartam menni a mosdóba. Mondta, hogy ne menjek oda, menjek a másik helyre, ami a hálószobából nyílt, oda küldött be. A mosdóból kilépve már a hálószobában volt Havas. Amikor jöttem ki, akkor elkapott és mondta, hogy most itt az ideje, hogy én is franciatanár legyek (Havas így mutatta be a feleségét – a szerk.) – mondta a híradóban a nő. „Húzott be az ágyába, hogy ott milyen jót lehet majd franciázni, meg végre van valaki, aki anális szexre is kapható és biztos jobb, mint a Kelemen Anna volt. Elmenekültem, nem tudott megerőszakolni, de a szándéka egyértelmű volt. Részben azért, mert keményen ittas volt” – mesélte az asszony, aki azt is elmondta, hogy ezután még egyszer járt Havasnál. „Elkapott hátulról, és mondta, hogy milyen jó s**ge van magának, az ő megszokott, bunkó stílusban, én pedig kikértem magamnak. Amikor nemet mondtam, megfenyegetett, hogy megbánom még, hogy nem feküdtem le vele” – mesélte tovább a nő, akinek üzleti szempontból fontos volt, hogy továbbra is találkozzon Havassal, a lakására hívta. „Ott is bepróbálkozott, kimenekültem a házból, de nem engedett elmenni. Rohant utánam, és a bejárónőm kiabált rá, hogy vigyázz, megesz a kutya. Ettől megijedt, és megtorpant.”

Exit mobile version