Sztárok

Kucsera Gábor és Tápai Szabina fehérneműben porszívóznak

Szexi reklámmal jelentkezett a J.Press fehérneműmárka, amely azt is szeretné tudatosítani a fogyasztóiban, hogy egyáltalán nem ciki, ha otthon a férfi végzi a házimunkát. Ehhez asszisztál Kucsera Gábor világbajnok kajakozó és felesége, Tápai Szabina kézilabdázó.

„A férfi mindig férfi, bármit is csinál” – ez a J.Press új kampányának szlogenje, a rövid reklámfilmekben pedig ennek megfelelően Kucsera Gábor egy szál J.Press-alsógatyában végez házimunkát, porszívózik és tisztítja a zuhanyzót. Felesége, Tápai Szabina pedig nagyon vonzónak találja férje házias tevékenységeit.

A Kreativ.hu azt írja, hogy a kampánynak kettős célja van. Egyrészt erősíteni akarják a márkaismertséget a férfiak körében, másrészt egy fontos társadalmi témára akarják ráirányítani a figyelmünket, hogy a nők és a férfiak milyen arányban veszik ki a részüket a házimunkából. 

Azért Kucsera Gáborra esett a választás, mert rá felnézhetnek a férfiak. „Sportolói múlt, jelenleg családapa, így megmutathatjuk, hogy egy férfi akkor is férfi, amikor családapa, amikor segít a családnak a napi teendőkben, mint mosogatás, főzés, porszívózás vagy akár a kisfia kedvéért egy elnyűtt maci megvarrása” – írja a lap.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top