Sztárok
Szponzorált tartalom

Ezek a legjobb családi filmek az ünnepekre a magyarok szerint (x)

Nincs is kellemesebb érzés annál, mint az ünnepek alatt leülni a családdal a kanapéra, és elindítani a kedvenc családi filmünket, amin nem csak mi, de gyermekeink is kiválóan szórakozhatnak. Vajon hol találjunk ilyen filmekre a legjobb tippeket?

Egy fárasztó nap után másra sem vágyunk, mint leülni a kanapéra, és egy-két órára kikapcsolódni a párunkkal, családunkkal. A tévében ilyenkor egymást érik a karácsonyi filmek, de nem kell a műsorújságra hagyatkoznod, ha egy igazán jó filmre vágysz. Ebben lehetnek hasznodra a filmadatbázisok, melyek legnagyobb és legnépszerűbb hazai megfelelőjén, a Mafab.hu-n több százezer filmről és sorozatról találsz rengeteg információt. Az intelligens keresőnek köszönhetően kényelmesen kereshetsz év, műfaj és ország szerint, de böngészhetsz tematikusan a több száz szerkesztői és felhasználói lista között is. Ráadásul hiánypótló módon nem csak a hazai forgalmazású filmekről találhatsz meg minden információt.

Az ünnepek közeledtével talán nem is lehetne aktuálisabb a kérdés, hogy vajon melyek a legnépszerűbb családi filmek a magyarok körében. A Mafab felhasználóinak értékelései alapján kissé talán meglepő módon, bár abszolút megérdemelten, egy hazai produkció, a Vuk viszi a prímet. Dargay Attila klasszikusa több száz szavazat mellett 94 pontot kapott a maximális 100-ból! Ezt olyan sikerfilmek követik, mint Az oroszlánkirály, Az élet csodaszép vagy az Igazából szerelem, de sok olyan film is szerepel a listán, amelyek bár láthatóan közkedveltek a hazai nézők körében, a tévécsatornák ritkán tűzik őket műsorral, azonban a VOD szolgáltatók kínálatában könnyedén elérhetőek.

Ha még nem döntötted el, hogy milyen filme(ke)t nézz meg az ünnepekkor, a Magyar Filmadatbázis a partnered lesz a döntésben. Kattints, és böngészd át a Mafab több ezer családi filmből álló tematikus listáját! Garantáljuk, hogy nem maradsz program nélkül.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top