Sztárok

Csak egy vesztes van: Dopeman üzent Majkának

Azt mondják, rapperháború, de mostanra sokkal inkább egy óvodás adok-kapoknak tűnik Dopeman, Majka és Ganxsta Zolee üzengetése. Most itt egy újabb fejezet.

Ahogy azt írtuk, Pityinger László, azaz Dopeman a közösségi oldalán egy videóban kérte fel Majkát, Ganxsta Zoleet és Emiliót, hogy fogjanak össze egy jó ügy érdekében. Erre azonban egyik felkért zenésztől sem érkezett pozitív válasz. Igaz, Emilio még nemet sem mondott. 

„Szeretnék három olyan emberhez fordulni, akik a zenei pályafutásom során tulajdonképpen a legnyomatékosabb szerepet töltötték be. Írtam egy dalt az életről, szeretném, ha közreműködnétek” – magyarázta a rapper, aki egy fogyatékkal élő gyermekeket segítő alapítvány támogatásával egy bentlakásos intézet kialakítását szeretné összehozni. 

Ganxsta Zolee tömören válaszolt a Blikken keresztül: „Kedves ötlet. De nem tudom, miről van szó, és nem is érdekel.”

Majka egy szóval csak nemet mondott, de az oldalán hosszasan kifejtette, mit is gondol. Itt az egész mondandó vágatlanul:

„Hello Laci!
Köszönöm a megkeresèst. Talán a legjobb módját választottad annak ,hogy bármiféle választ is kapj te gyere ki belőle a legjobban. 
Annyi mindent tudnèk írni miután megnéztem ezt a videót, de röviden és tömören csak annyit válaszolnék,hogy köszönöm nem!! 
Èn vagyok biztos emlékszel az a: tehetségtelen , büdös, túlsztàrolt,stb stb es az isten tudja általad mèg hànyfèle jelzővel ellátott srác ,aki most nem akar a te művészetedbe belerondìtani a jelenlètèvel. Tudnék egy hosszú listát írni arról,hogy kiket és hogyan tàmogatok rendszeresen , de èn ezt soha nem teszem meg,hiszen a jótékonykodás szerintem nem erről szól…Most is csak azért említem,hogy az internet büszke népe,ne tudjon belèmrúgni, megdobálni, ès ítélkezni amiért a válaszom nemleges. Bár ha jobban belegondolok ez nem hiszem ,hogy akadàly lenne.
Kívánom ,hogy ez a nemes cél nélkülem is sikeres legyen, és segíteni tudj mindenkinek az alapítványon keresztül. Apukádnak mihamarabb gyógyulást , a családnak pedig boldog karácsonyt, és sikerekben gazdag újévet kívánok.”

Erre Dopeman válaszolt:

A rajongók nem értik igazán, hogy mi zajlik, és megosztja őket is az egész adok-kapok. Abban mindenki egyetért, hogy Dopeman szándékai jók, van, aki inkább a módszert vitatja. Mondván, ha személyesen kereste volna meg őket, akkor talán más lenne a visszhang, így viszont inkább csak hangulatkeltés az egész. A többség azonban úgy érzi, hogy Majkának a sértettségét és az egóját is ideje lenne félretenni, és nem kellene szeretnie sem Dopemant (akire korábban nagyon is felnézett), de együtt kellene tudnia dolgozni vele. „Érett felnőtteknél ez így megy. Most csak egy vesztes van, a gyerekek meg a jó ügy” – írták. Te hogy látod?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top