Sztárok

Návai Anikó a gulyást kéri számon Reese Witherspoonon

A 75. Golden Globe-­gálát 2018. január 7-én, vasárnap tartják a kaliforniai Be­verly Hilton Hotelben. A rendezvényen a HFPA, a Hollywoodban dolgozó külföldi újság­írók szervezete díjazza a 2017-es mozikba vagy képernyőre került amerikai filmeket és tévés sorozatokat. A Bors azt írja, hogy a díjátadó házigazdája Seth Meyers humorista, műsorvezető lesz. A díjakat átadja többek közt Halle Berry, Kelly Clarkson, Penélope Cruz, Hugh Grant, Neil Patrick Harris, Chris Hemsworth, Isabelle Huppert, Shirley MacLaine, Ricky Martin, Sarah Jessica Parker, Sharon Stone, Alicia Vikander, Kerry Washington és Emma Watson.

„Már csak azért is különleges lesz ez az este, mert Hugh Grant és Halle Berry nagyon ritkán szokott eljárni ilyen eseményekre, de most ott lesznek. Penélope Cruz a férje, Javier Bardem nélkül jön. Los Angelesben azt beszélik, lehet, hogy az összes színésznő feketében lesz a Harvey Wein­stein-ügy miatt, de Meryl Streep és Jessica Chastain biztosan – mesélte Návai Anikó, a HFPA újságíró-szervezet egyetlen ma­gyar újságírója. – Reese Wi­therspoontól megkérdezem, hogy főzött-e már gulyást.”

Fotó: MTI/EPA/Paul Buck

Az Oscar- és Golden Globe-díjas színésznő második férje magyar származású, neve Jim Toth. A Hello Hollywood karácsonyi adásából kiderült, hogy Mrs. Toth, vagyis Reese Wither­spoon még nem tud gu­lyást főzni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top