nlc.hu
Sztárok
Majka fogadást bukott Sebestyén Balázzsal szemben

Majka fogadást bukott Sebestyén Balázzsal szemben

Na jó, erre talán nem sokan számítottak – Sebestyén Balázs kihívta Majkát egy squash-meccsre, amelyen utóbbi maradt alul. Ezért pedig teljesítenie kellett a rádiós kívánságát.

Majka és Sebestyén Balázs arról híresek, hogy kimondják, amit gondolnak… Valószínűleg ezért is vannak olyan jó viszonyban, hogy az edzőterembe is együtt járnak. A két műsorvezető tegnap mérkőzött meg egymással, az összecsapásban pedig Majka maradt alul, akinek ezért teljesítenie kellett Balázs egy kívánságát. Egy percig éltette a feltöltött videóban. 

Parádés, amit Majka művel, sosem gondoltuk volna, hogy ennyi pozitív gondolatot meg tud megfogalmazni egyik fő riválisáról, de a fogadás az fogadás, nincs kibúvó. „A teljesítménye, a munkássága a pályán, ezeket csak magasztalni lehet. Magabiztosan és szerényen viseli a győzelmet, ez nagy emberré teszi. Nem tudok mit mondani róla, csak a legjobbakat, egy igazi férfi” – mondta poénkodva a TV2 műsorvezetője.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top