Sztárok

Válogatott focista Kapócs Zsóka gyermekének az apja

Kapócs Zsóka sokáig titkolta, hogy kitől terhes, most azonban megtört a jég: a színésznő elárulta, egy volt válogatott focista, Simek Péter rabolta el a szívét.

Kapócs Zsóka ősszel jelentette be, hogy gyermeket vár, azóta pedig teherbe esésének részleteiről is beszámolt a leendő kismama. Bár Zsóka rengeteg fotót posztolt szépen gömbölyödő pocakjáról, az édesapa kilétét egészen eddig nem fedte fel, csak a közeli barátok és hozzátartozók tudtak a kapcsolatukról. Most mégis lerántja a leplet: elárulta, élete szerelme egy volt válogatott focista, Simek Péter

Kapócs Zsóka többek között a megismerkedésükről is beszélt a BEST magazinnak. „Régen randiztam, és lányos zavarral küszködve toporogtam a helyszínen. Mint kiderült, rossz helyen szállt ki a taxiból, ezért öt percet késett. Nagyon izgultam, szerettem volna túl lenni az első pillantáson. Kinyitottam a kocsim csomagtartóját, és annyira néztem, hogy rácsuktam az ujjamra. Mivel napokkal később sem javult, elmentem orvoshoz, és kiderült, hogy eltört” – emlékezett vissza a nehéz kezdetre Zsóka, amit viszont csupa boldogság követett. „Peti rengeteg pozitív tulajdonsággal rendelkezik, és minden szempontból megfelel az elvárásaimnak. Életemben nem találkoztam még ennyire tiszta lelkű, kiegyensúlyozott férfival – áradozott gyermeke édesapjáról a színésznő. – Mindketten izgatottan várjuk a kisfiunkat. Egyelőre nem vágyom többre, és nem is tervezem, hogy férjhez menjek.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top