Sztárok

Vajna Timinek nincs pénze új ruhára

Vajna Timi meglepő kijelentést tett: egy tavalyi ruhában jelent meg a Golden Globe-díj-átadón, az indoklás pedig az volt, hogy nincs pénze újra.

Ma hajnalban sor került a 75. Golden Globe-díj-átadóra, ahol az életműdíjat Oprah Winfrey kapta. A műsorvezető köszönőbeszédében megemlítette a Hollywoodon végigsöprő szexuális zaklatási ügyet, amiért előzetesen minden színésznő fekete ruhát választott. A gáláról Vajna Timi sem hiányozhatott, aki most már sokadik éve veszt részt a híres rendezvényen. Ő is fekete estélyibe bújt, és emellett elárult egy olyan dolgot, ami valószínűleg sokakat meglep. 

„Köszönöm a sok levelet, amit kaptam Tőletek. Sokan voltatok kíváncsiak, hogy milyen ruhát viselek idén. Nincs lehetőségem mindig új ruhát venni, így a tavalyi cannes-i estélyimet viseltem a @goldenglobes-on, de a német RTL és az @instylemagazin lehozta +@mariahcarey is megdícsérte” – írta a fotójához Vajna Timi, mire az egyik követője rákérdezett, hogy pontosan mit jelent, hogy nincs lehetősége új ruhát venni. 

„Nincs rá pénzem, de örülök, ha tetszett. Ugyanazt a ruhát más hajjal és kiegészítőkkel is fel lehet dobni és máris újnak néz ki” – vallotta be meglepő őszinteséggel Andy Vajna felesége, aki egyébként csodásan festett a díjátadón.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top