Sztárok

Polyák Lillát zavarta a nagy korkülönbség

Gömöri András Máté őszintén beszélt Polyák Lillával való kapcsolatának kezdetéről, valamint arról, hogyan viselték a korkülönbség miatt őket ért támadásokat.

Talán sokan meglepődtek, amikor Homonnay Zsolt és Polyák Lilla bejelentették, hogy külön folytatják az életüket. Aztán még többen, amikor kiderült, hogy a színésznő összejött egy 16 évvel fiatalabb színésszel, Gömöri András Mátéval. Sokan kételkedtek a kapcsolatban, de Máté pár hónapja eljegyezte Polyák Lillát és azóta is nagyon jól megvannak. A szerelmük kezdete azonban nem volt zökkenőmentes, erről mesélt most a színész a Micsoda Nők!-ben Várkonyi Andreának

„Engem nem zavart sosem, Lillának viszont meg kellett harcolni ezekkel a démonokkal. Nehezen viselte a támadásokat és a bántásokat” – kezdte Gömöri András Máté, és azt is elárulta, hogy ha nem ismertek, és mindez nem a kirakatban történik, akkor biztosan másképp alakult volna. „Mindkettőnk családja az elvárásunkon felül elfogadta a párválasztást, és csodálatosan működik ez az egész. Amikor összejöttünk, és eldöntöttük, hogy kiadjuk ezt a sajtónak, pénteken kijött az információ, fogtam a kis kezét, és szombaton reggel elmentünk három napra Prágába, hogy amikor az egész lobogás van, akkor ne legyünk itt.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top