Sztárok

A szülők ragaszkodnak Shane Tusup edzéseihez

Egyelőre nincs pánikhangulat az Iron Aquaticsnél, amiért a klub két tulajdonosának, Hosszú Katinkának és Shane Tusupnak a viszonya megromlott az utóbbi hetekben. Ugyanakkor, a szülők világossá tették, hogy ragaszkodnak gyerekeik amerikai edzőjéhez.

Miután Hosszú Katinka és ed­ző-férje, Shane Tusup házassága megromlott,  Sós Csaba szövetségi kapitány aggasztó nyilatkozatot tett: „Hosszú Katinka a mi úszónk, bennünket csak ő érdekel. Az­zal a vi­sel­ke­déssel, amit Tu­­sup­tól ed­dig láttunk, Magyarországon nehéz lesz messzire jutnia” – fogalmazott a Digisport Reggeli műsorában.

Ugyanakkor a Hosszú és Tusup közösen tulajdonolt klubjában, az Iron Aquaticsnél edző gyerekek szülei teljesen meg vannak elégedve az amerikai tréner módszereivel. Legalábbis a Borsnak többen azt nyilatkozták, hogy Shane Tusup rendkívül profi, az edzések jó hangulatúak, a szakmai munkában pedig semmit nem lehet érezni a magánéleti válságából.

Leülnek tárgyalni

Lekésőbb a hét végén leül tárgyalni Hosszú Katinka Sós Csaba kapitánnyal. „Szó sincs arról, hogy új edzőt ajánlanánk neki, ha viszont változtatni szeretne, ak­kor az új mesterét neki kell megneveznie. Hangsúlyoznám, a váltás mindig kockázatos” – idézi a lap korábbról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top