Sztárok

Köllő Babett és Balázs Fecó sztorija 19 éves – itt a videó

Több tucat cikk jelent már meg Köllő Babettről az elmúlt hónapokban.

Alig fél év alatt az egész ország megismerte Köllő Babett nevét, és bár ez volt a színésznő célja a Feleségek luxuskivitelben című műsorral, mégis szokatlan neki, hogy ennyien figyelnek rá.

„Nem számítottam arra, hogy ilyen gyorsan ennyi ember megjegyzi, ki vagyok” – mondta a színésznő, aki eleinte sok megjegyzést és durva kritikát is kapott, mostanra azonban teljesen megváltozott róla az emberek véleménye. A nézők többsége a Celeb vagyok, ments ki innen! alatt kedvelte meg őt igazán, és ezt Babett is érzi.

„Hatalmas szeretet övez jelen pillanatban, és remélem, hogy ez így is marad. Miután kiestem, bocsánatkérő üzenetek százait kaptam, amin meglepődtem, hiszen senkire nem haragudtam. Az, hogy valakit hogyan ítélnek meg, az sok mindentől függ. Én pontosan tudom, milyen ember vagyok, szóval tényleg nem haragudtam senkire, viszont nagyon jó érzés, hogy az utcán is megismernek.”

Köllő Babett sokszor elmondta már, hogy ő elsősorban a színészi karrierjét akarta fellendíteni a Feleségek luxuskivitelben-nel, mert szerinte azokra a színházi előadásokra váltanak inkább jegyet az emberek, amelyekben egy tévéből ismert arc szerepel.  Most már eljutott oda, hogy szívesen is írnak róla, és kezdik felfedezni az értékeit, és rácsodálkoznak arra, mennyi mindenben szerepelt már korábban is. 

Például Balázs Fecó klipjében, amelyet 1999-ben forgattak. Itt van belőle egy jelenet:

Köllő Babett 1999-ben Balázs Fecó klipjében

Vagy megnézheted, milyen szép menyasszonyt játszott a videóban. 

Köllő Babett 19 évvel ezelőtt egy Balázs Fecó-klipben

De itt van Balázs Fecó „Szerelem még több kell” című klipje, amelyben Köllő Babett a főszereplő: 

És mutatunk egy 26 évvel ezelőtti felvételt, amelyet Köllő Babett első fellépésen készített a Bonyhád TV, amikor a színésznő még csak nyolcadikos volt, és életében először állt színpadon. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top