Sztárok

Lovasbalesetben sérült meg Sasvári Sándor

A hatvanéves színészre műtét vár. Sasvárit saját birtokán érte a baleset, mentővel szállították kórházba.

Sasvári Sándor a magyar Jézus – ő alakította a megváltót a Jézus Krisztus szupersztár magyarországi bemutatóján. A népszerű színész és énekes emellett harminc éve díjugrató, a Nemzeti Vágta sztárfutamának oszlopos tagja. Hétvégi balesete tehát nem tapasztalatlanságból adódott, egyszerűen nem tudott betörni egy fiatal állatot. „Egy saját tenyésztésű csikómat idomítottam, ami nem is volt olyan könnyű feladat: mint kiderült, a három és fél éves csődör olyan egóval rendelkezik, amelyen nehéz úrrá lennie még egy rutinos lovasnak is. Addig-addig fitogtatta az erejét, míg nem győzött, nekem jött, komoly arcsérülést okozva” – mondta a színész a Blikknek.

A baleset a művész csömöri birtokán történt, kollégái értesítették a mentőket. Sasvárit először egy pesti kórházba vitték, majd onnan átszállították egy budai szájsebészetre, ahol műtétéig benn tartják. Az orvosok arccsonttörést állapítottak meg a színésznél.

Sasvári egy Facebook-bejegyzésben tudatta a közönséggel, hogy pár hétig nem tud színpadra állni, de bízik a gyors gyógyulásban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top