Sztárok

Ajánlatot tettek Bódi Sylvi használt tangáira

Eddig nem árulta, csak a felső ruháit, de most kalapács alá kerülnek az alsók is.

A legtöbb modellnél előfordul, hogy megoszt egy ehhez hasonló képet: 

Fentebbin Bódi Sylvi szerepel, aki tavaly nyilatkozta nekünk, hogy sokkal inkább tekint magára sportolóként, mint modellként. Tény: többet látni őt szörfdeszkán és sportmagazinokban, mint divatbemutatókon vagy férfimagazinok címlapján. Bódi Sylvi egy ideje saját Facebook-oldalán, a Bódi Sylvi Gardrbóvásár név alatt árulja a régi ruháit, és most érkezett hozzá egy meglepő kérdés. Mutatjuk: 

Bódi a képalában megjegyzi, hogy: 

Amióta elindítottam a facebookos gardróbvásár oldalamat azóta folyamatosan bombáznak mindenféle kérésekkel. A legtöbben a hadd ne mondjam, milyen bugyijaimra szeretnének licitálni… A első ilyen megkeresésnél nagyon ledöbbentem. De mivel folyamatosan érkeznek a hasonló üzenetek… mára már megszoktam.

A nyomásnak viszont nem engedtem. Eddig. De most úgy döntöttem, hogy a kereslethez igazítom a kínálatot. Abban bízva, hogy egyszer s mindenkorra leszállnak a témáról. Szóval holnap este feltöltöm a Bódi Sylvi gardróbvásár első bugyogóalbumát! Valószínű csalódást fogok okozni egyeseknek, de a bugyik nagy része vadonatúj lesz. Persze én továbbra is abban bízok, hogy hölgyek lesznek az új tulajdonosai a fehérneműknek.

Mondjuk lesz egy nagyon extra darab… Ha férfi stoppol, esküszöm, hogy az eredeti ár tízszeresét fogom elkérni! 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top