Sztárok

Vajna Timi már csak a szüleire számíthat

Vajna Timi ezúttal nem meztelenkedik – Andy Vajna felesége egy szomorú posztot tett közzé a közösségi oldalán, amelyben többek között azt is leírta, hogy csak a szüleire számíthat.

Vajna Timi a pucér képeivel új fejezetet nyitott a celebek meztelenkedésében. Tavaly is rengeteg képet posztolt, amin kevés ruha van rajta, de idén is folytatta: nemrég csak egy jel takarta Timi mellét, ma pedig egy újabb szexi videót osztott meg. Közvetlenül azután, hogy egy posztban megosztotta a rajongóival, hogy az utóbbi időben nagyon keveset mosolyog, és több az életében a negatív történés, mint a pozitív. 

Bár nem gondoltuk volna, hogy Vajna Timi Hawaii és a Maldív-szigetek között utazgatva ennyire szomorú, most mégis ezt írja…

Sajnos az utóbbi időkben nem sokat mosolyogtam. Belefáradtam, hogy az élet állandó harc, és sokszor azt érzem, hogy több negatív dolog van, mint pozitív. De mindenkit arra biztatok (ahogy magamat is), hogy csak a jóra kell koncentrálni, és az univerzum segíteni fog, de tenni is kell érte, és csak saját magunkra számíthatunk, senki másra, max. a szüleinkre

– írta Vajna Timi. Nos, az utolsó mondat azért aggodalomra ad okot. Az egy dolog, hogy az utóbbi időben nem látjuk együtt Andy Vajnát és feleségét, de azt nem gondoltuk volna, hogy nem is számíthat rá. Reméljük, helyrejön Timi élete, és újra mosolyoghat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top