Sztárok

Rácz Gergő exkluzív esküvői fotója mesebeli

Ősszel jegyezte el a barátnőjét Rácz Gergő, aki csak nemrég árulta el, hogy év végén összeházasodtak. Most először mesél a nagy napról, és az ott készült képekből is láthatsz most néhányat.

A Sztárban sztár+1 kicsi versenyzője októberben húzott gyűrűt a barátnője, Bea kezére és már akkor tudta: szeretné a lány álmát valóra váltani.

Eljegyzés pipa ✔️😎💪🏼

A post shared by Rácz Gergő (@raczgergo_official) on

„Bea kedvenc hónapja a december, és bár várhattunk volna 2018 decemberéig is,  mi bíztunk magunkban” – mesélte a BEST magazinnak az énekes. A TV2 műsorában eddig csak annyit árult el Rácz Gergő, hogy tényleg megnősült, de most az is kiderült, hogy mesebelire sikeredett a nagy nap.

Találtak egy kastélyszerű rendezvénytermet Budapest mellett, és mivel nem akarták, hogy a téli hidegben a hetvenfős násznépnek ide-oda kelljen vonulnia, nemcsak a lagzit, hanem az esküvőt is itt tartották december 29-én.

Csodaszép volt az esküvőnk, mint egy Disney-mese, szép, elegáns és varázslatos.

Rácz Gergő mesélt a magazinnak az esküvő előkészületeiről, például arról, hogy a különleges ruháikat kik tervezték, vagy hogy meddig tartott a szűk körű lagzi. 

Rácz Gergő esküvőjéről csak a BEST magazinnak mutatott képeket

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top