Sztárok

8 milliót követel Zalatnay Cini ügyvédje

Zalatnay Sarolta szeretett volna peren kívül megegyezni, de nem sikerült, így most duplaannyit követel a bevásárlóközponttól, ahol balesetet szenvedett.

Zalatnay Cini 2016 novemberében egy érdi bevásárlóközpont lépcsőjén gurult le. Hat bordája eltörött, víz került a tüdejébe, és légmelle is keletkezett, így közel két hetet kellett kórházban töltenie. Az énekesnő szeretett volna peren kívül megegyezni, de nem sikerült. Korábban négymillió forintot szeretett volna kapni a kiesett bevételei miatt, ám megegyezés híján bíróságra megy, és a gyakorlat szerint a jogi képviselőjével már nyolcmilliót követel az angol tulajdonú cégtől.

„Egy évig szenvedtem a baleset miatt, és még mindig előfordul, hogy légszomjam van, és szúr az oldalam. Szerettem volna egy életre elfelejteni azt a szót, hogy bíróság, de nincs más választásom, perre kell mennem. Nem sikerült ugyanis megegyezni a céggel, pedig még a lányom, Niki is próbált segíteni, tárgyalt a cég angliai központjában, de hiába” – mondta Zalatnay Sarolta a Blikknek.

„Magát a baleset tényét nem vitatja a bevásárlóközpont, de úgy érzik, nem terheli őket felelősség. Ám létezik egy kormányrendelet, amely előírja az üzemeltetési feltételeket, például a lépcsők olyan kialakítását, hogy azok ne legyenek balesetveszélyesek. Ez a lépcső azonban az volt, a feltehetően a csúszásmentesítés érdekében használt, de nem körültekintően kiválasztott ragacs miatt, amelybe ügyfelem lába beleragadt, és emiatt történt a súlyos baleset” – mondta korábban Zalatnay Cini ügyvédje, dr. Lichy József.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top