Sztárok

Hosszú Katinka egyelőre nem egyeztet a Magyar Úszószövetség elnökével

A megjelent hírekkel ellentétben nincs napirenden hivatalos egyeztetés Hosszú Katinka és Wladár Sándor között – olvasható a Magyar Úszószövetség közleményében. Ez azt is jelenti, hogy egyelőre nem folynak arról hivatalos megbeszélések, hogy ki lehetne Hosszú edzője Shane Tusup helyett.

A háromszoros olimpiai bajnoknő és a Magyar Úszószövetség (MÚSZ) elnöke eddig is több ízben megtalálták a módját, hogy amennyiben szükséges, közvetlenül kommunikáljanak, és ez így történik a jövőben is – hangsúlyozzák a közleményben. 

A hétfői elnökségi ülésen kiderült, hogy a MÚSZ hivatalos jelzésig Shane Tusupot tekinti Hosszú Katinka edzőjének – mindezt tükrözi a Kiemelt Edzői Program 2018-as javadalmazási előterjesztése is. A szabályzatban február elseje szerepel évfordulóként, de a névsor és a javadalmazás később, azaz a versenyszezon közben is változatható indokolt esetben.

(via Origo.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top