Sztárok

Shane Tusupot a testén minden Hosszú Katinkára emlékezteti

Alaposan ki van varrva Shane Tusup teste, és gyakorlatilag minden második tetoválása Hosszú Katinkára emlékezteti. Tudjuk, hogy jelen helyzetben a tetkó részletkérdés, de ha jobban megnézzük, nem is annyira elhanyagolható részletekről van szó.

Nem akarunk vészmadarak lenni, de ha végleg megromlana Hosszú Katinka és Shane Tusup házassága, akkor bizony kérdés, hogy a tréner dicső tetoválásai a jövőben mennyire lesznek számára kellemetlenek. Merthogy a Hosszú Katinkára emlékeztető tetkókból van bőven Tusup testén. Az amerikai edző egyszer így részletezte a Blikknek: „a vállaim a családról szólnak, hiszen a jobb oldalon Katka, a balon pedig 2013. 08. 22., az esküvőnk dátuma található. Bármi is történjen, számomra a párom és ez a nap lesz a legfontosabb az életben.

Shane Tusup egyik legendássá vált tetoválása
MTI Fotó: Kovács Tamás

Ezen felül Tusup bal alkarján Hosszúnak a 2015-ös kazanyi vébén 200 méteres vegyesúszásban elért 2:06.12 perces, a jobbon pedig a 2016-os riói olimpián a hosszabbik távon, 400 méteren felállított 4:26:36 perces világrekordja díszeleg. Bal bicepszére feleségének beceneve, az Iron Lady is felkerült, amelynek betűiben az úszónő arcmása látható. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top