Sztárok

Ed Sheeran eljegyezte a barátnőjét

A 26 éves brit énekes egy megható fotóval hozta közel 19 millió követője tudtára a jó hírt.

„Még az új év kezdete előtt lett egy menyasszonyom” – írta a megható Instagramra töltött fotóhoz Ed Sheeran. A 26 éves brit énekes így hozta 18,9 millió követője tudtára, hogy eljegyezte barátnőjét, Cherry Seabornt.

„Nagyon szerelmesek és boldogok vagyunk, és természetesen a macskáink is azok” – írta még a poszthoz Sheeran, aki a középiskolában szeretett bele barátnőjébe. A Daily Mail című brit bulvárlap úgy tudja, az énekes évek óta szerelmes volt már a barna szépségbe, mikor 2015-ben végre randizni kezdtek egymással.

Ed Sheeran tavaly egy jó barátjának mesélt őszintén arról, hogy készen áll arra, hogy komolyra fordítsa kapcsolatát Cherryvel. Akkor azt mondta, szívesen alapítana családot a lánnyal. Az énekes 2017-ben beszélt a közös életükről is: „Mindig azt gondoltam, ha sikeres vagy abban, amit csinálsz, akkor a magánéletedben mérhetetlenül boldogtalannak kell lenned. Nem hittem, hogy létezhet egyensúly a kettő között.

Csak azután jött rá, mekkora tévedésben volt, hogy összeköltözött Cherryvel. „Most vele élek. Vannak macskáink, az ételt rendeljük, és sok filmet nézünk együtt. Néha áthívjuk a barátainkat vacsorára. Eddig még sosem éreztem magam ilyen boldognak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top