Sztárok

Tessék, itt A mi kis falunk első előzetese

Mit keres Pajkaszegen egy dinoszaurusz? Hamarosan kiderül.

Február 3-án folytatódik A mi kis falunk című sorozat, ez lesz a második évad. Az RTL Klub kiadta a széria első előzetesét, mutatjuk is: 

A mi kis falunkról sokan azt mondják, hogy olyan, mintha az Üvegtigrist vitték volna tévére – ehhez nyilván sokat hozzátesz, hogy az ügyeskedő polgármestert az említett filmből országos hírnévig jutó Csuja Imre alakítja. 

Kritikusunk egy éve ezt írta a sorozatról: „Vallomással tartozom, nem vagyok az Üvegtigris rajongója, faarccal tudom végignézni ezt a nemzeti ikonnak számító vígjátékot. De azzal is tisztában vagyok, hogy én vagyok az alak, aki a forgalommal szemben halad az autópályán, nem az a sok ezer, akit annak hiszek. Tehát az egyszerű hülyéskedésre épülő történetek nem igazán állnak közel a szívemhez, nem hat a nevetőizmaimra, ha valaki hülyén beszél, hülyén néz, leejt valamit, esetleg elesik. És önmagában számomra nem vicces az sem, ha valaki részeg. Tehát A mi kis falunkról hamar éreztem, hogy nem sokat idézek majd belőle baráti társaságban, ugyanakkor felkészültem arra, hogy lehet, hogy mások megteszik. Hiszen ez egy népszerű irányzat Magyarországon, és egy kereskedelmi televíziónak kellően profi megvalósítás mellett ennyi már elég lehet a sikerhez.”

A megvalósítás profi, a siker összejött, jön is a második évad.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top