Sztárok

Carameléket a lányuk fotózta, nem is akárhogyan

Caramel és felesége, Szilvi odavannak a kislányukért, és ritkán szerveznek programot nélküle. Szofi pedig már nem egyszer megszerezte a szülők mobilját, hogy fotókat készítsen.

Szilágyi Szilvi korábban már mesélt arról, hogy Szofi szereti, amikor fotózza. Sőt, amikor látja, hogy az anyukája szelfizik, akkor ő is szeretné magát fényképezni. Szofi tehát három és fél évesen már profin kezeli a telefonokat, és ezt be is bizonyította. Először ezt a képet tette közzé a büszke anyuka. 

A veresegyházi Medveotthonban készült kép nem az egyetlen, amit Szofi a szüleiről készített. Caramel és a család a hétvégén Debrecenben volt, ahonnan egy aranyos közös képet tettek ki a közösségi oldalra. Mint kiderült, ezt is a lányuk készítette. 

A szülők mindig büszkén mesélnek a kislányukról, és Szilvi sokszor oszt meg vicces pillanatokat, Caramel viszont csak nagy ritkán. Ennek ellenére azt lehet tudni, hogy a zenész odavan a gyerekéért. 

„Sejtettem, hogy jó dolog apának lenni, de hogy ennyi boldogsággal jár, azt nem képzeltem” – mondta korábban Caramel, aki alig várja, hogy bővüljön a család

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top