Sztárok

Cicciolina elsétálna egy kis szexért a Kopaszi-gátra

Nagyon megszerették a nézők Cicciolinát a Celeb vagyok, ments ki innen! néhány hete alatt. A pozitív hozzáállása és a nyitottsága pedig nem csak színjáték.

16 adáson keresztül volt képernyőn Cicciolina a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben, és ez éppen elég volt ahhoz, hogy megkedveljék őt a társai és a nézők is. Mindennek tudott örülni, nem szégyenlősködött, akár meztelenkedésről, akár pikáns témáról volt szó, mint mondjuk, hogy Cicciolina hogyan vesztette el a szüzességét. Ma pedig az RTL Klub Reggelijének szünetében ismét sok részlet kiderült a múltjáról. Például, hogy a kezében lévő hegedű sem csak dísz szokott lenni. 

„Képzeljétek el, hogy amióta használom ezt a műkörmöt, nem tudok hegedülni, mert a hegedüléshez csak nagyon rövid körmöket lehet használni. Tinédzser koromban tanultam hegedülni négy évig, és utána befejeztem” – mesélte, és hozzátette, hogy tanára szerint kár volt abbahagynia, mert nagyon tehetséges. 

Mondjuk, nem is ez volt a legérdekesebb rész (talán), hiszen ha Cicciolina, akkor a szex is szóba kerül, inkább előbb, mint utóbb. Ilyen kérdéseket kapott a Facebook Live nézőitől, és láthatod a válaszokat is: 

1. Hogyan tartod magad formában?

„Szeretkezni sokat. Isteni, nagyon jó a fogyáshoz, nagyon jó gyimnasztika (sic!) a szeretkezés minden formája. De este felé nem nagyon szabad enni sokat.”

Cicciolina az RTL Klub Reggelijében főzött

2. Cicciolina, régen parlamenti képviselő voltál?

„Ez ’87-től ’92-ig, 5 éven keresztül. 20 ezer szavazatot kaptam az olasz emberektől. Nagyon klassz volt, csináltam parlamenti törvényjavaslatokat, úgy tizenkettőt, amiben van a szeretkezésről, a szabad szerelemről, van benne állatvédelem, Amazoniával kapcsolatos is van. Például beletettem a törvényjavaslatba, hogy azok, akik börtönben vannak, nők és férfiak, azoknak lehessen egy héten legalább egyszer szeretkezni egy nagyon apartato helyen, ahol nem látják őket.”

Cicciolina a bolognai készítés közben mesélt a szextörvényről, amely mellett kampányolt

3. Cicciolina, tudtad, hogy a Kopaszi-gátnál sokan szeretkeznek?

„Nem ismerem, van egy ilyen nudista sziget?”  Majd felvilágosították a műsorvezető, hogy ez a Lágymányosi híd közelében lévő sétány éttermekkel, akkor Cicciolina csak annyit válaszolt: „És ott szeretkeznek? Jéééé, akkor megyek arra a részre.” 

De nézd vissza a kis videót, amelyben Cicciolina főzés közben mesélt: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top