Sztárok

Téli kiruccanás vagy ruhatárfrissítés az ünnepek után? Naná! (X)

Egy izgalmas évindító túrázáson gondolkodsz, vagy síelnél/snowboardoznál egyet a hófödte hegyeken? Esetleg beszereznél néhány új ruhát, cipőt, kiegészítőt, de a hatalmas karácsonyi kiadások miatt nem vonz az újabb shopping gondolata? Pánikra semmi ok, a Premier Outlet segítségével kedvezményesen készülhetsz fel a téli vakációra!


Most, hogy végre letudtuk a karácsonyi bevásárlást, az egész napos sütés-főzést és a rokonlátogatásokat, ideje, hogy magunkra is szánjunk egy kis időt. Rendkívül fontos szerepe van az év eleji feltöltődésnek, amit mindenki másképp értelmez: egyesek a pihentető, test- és léleksimogató wellness-szolgáltatásokra esküsznek, míg mások inkább az aktív kikapcsolódásra szavaznak. Amúgy is le kell dolgozni a sok karácsonyi bejglit, szóval érdemes összekötni a kellemest a hasznossal. Ha te is a téli sportok szerelmese vagy, és alig várod, hogy meghódítsd a havas hegyeket, ideje bevállalni egy kis vakációt! Akár a síelés, akár a snowboard rajongója vagy, érdemes odafigyelni a megfelelő, minőségi felszerelések és öltözékek beszerzésére.

A snowboard- és síruházat legyen meleg, bírja jól a szelet és a nedvességet, mégis szellőzzön jól, hogy ne izzadj bele azonnal. A sapka és a sál télen alapkelléknek számít, de a kesztyűnek is fontos funkciója van. A napszemüveget se felejtsd otthon, hiszen a havas környezetben felerősödik a fény, ami erősen zavaró lehet síelés, szánkózás vagy kirándulás közben. Természetesen, ha síelni indulsz, a síszemüveget is rakd a táskába, amely napsütéses, de ködös-párás időben is kiválóan funkcionál.

A téli bevásárlás gondolata azonban számodra sem túl vonzó a karácsonyi kiadások miatt? Te sem akarsz újra vagyonokat költeni, de azért szívesen kiruccannál?


Van megoldás! A Premier Outletben február végéig akár 70%-os kedvezménnyel szerezheted be a hideg ellen a meleg pulcsikat, kabátokat, cipőket vagy a síeléshez, snowboardozáshoz hiányzó öltözékeket, kellékeket, így marad pénz az élménygyűjtésre és az ínycsiklandó ételekre/italokra is. Válaszd te is a pénztárcabarát felkészülést a téli kalandokra!

További információ:

https://www.facebook.com/PremierOutletBudapest

www.premier.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top