Sztárok

Liptai Claudia csodaszép lányát mindenki dicséri

Liptai Claudia már kétgyermekes anyuka, de mindig is fontosnak tartotta, hogy a lánya és a kisfia ugyanannyi figyelmet kapjon. Megható sorok kíséretében posztolt Pankáról, akire nagyon büszke.

Liptai Claudia és Pataki Ádám rendkívül jól megvannakszerelmük gyümölcse Marci, aki a műsorvezető lányával és a cukrászmester gyermekeivel is nagyon jól kijön. Bár Liptai és Gesztesi házassága tönkrement, most minden tökéletes a TV2 sztárja körül. Már a kisfiát is láthattuk, de többször kiemelte, hogy számára nagyon fontos az egyensúly. Szeretné, ha a lánya, Panka sem szenvedne hiányt semmiben, így megosztja a figyelmét, ami könnyebb, mint ahogy előzetesen gondolta. Egy olyan képet posztolt a kislányáról, ami sokakat meghatott. 

Nézegetem az arcát. Olyan nagylány. Ha néha hozzám bújik, akkor viszont még az én kicsi babám. Büszke vagyok rá, mint minden anyuka a gyermekére. Köszönöm, hogy ilyen szerencsés lehetek

– írta a fotóhoz a műsorvezető. A kommentelők többféleképpen reagáltak: volt, aki elcsodálkozott, hogy milyen nagy lány már Panka, de sokan azon töprengtek, hogy vajon melyik szülőjére hasonlít jobban. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top