Sztárok

Völgyi Zsuzsi: Nem volt divat kéróra menni

Kunovics Katinka és Völgyi Zsuzsi szerepeltek a Pénzt vagy éveket! adásában, és volt mit mondaniuk. Mit keresett Zsuzsi egy parkolóban? És mi köze ennek a férjéhez?

A Romantic énekesnői ma már mindketten édesanyák, de vannak emlékeik arról az időszakról, amikor még az anyai felelősség nélkül teltek mindennapjaik. A Pénzt vagy éveket! adásában egymást húzták, amikor beindult a nosztalgiázás. Az egész onnan indult, hogy Völgyi Zsuzsi elmondta, a randikon nem izgult annyira, mint most a játékban, mire Kasza Tibi műsorvezető megjegyzi, hogy néha a randikról nehéz lelépni. Erre Völgyi felidéz egy emléket, miszerint: 

„Kellemesen eltöltöttük az időt a fiúval, és… még akkor nem volt divat kéróra menni…”

– mondja, mire régi kolléganője és Kasza is felnevet, Kasza pedig visszakérdez:  

„Nem volt divat kéróra menni?”

Erre pedig Kunovics nevetve kontráz, hogy:

„Mikor nem volt divat?”

Mint később kiderül, a manapság a lányáról szívesen posztoló Völgyi Zsuzsi egy olyan randevúról beszél, ami egy pláza parkolójában esett meg, és úgy vetettek véget neki, hogy a férfi és ő is beültek a saját autójukba, csakhogy egyikük sem tudott kimenni, mert rájuk zárták a parkolót.

Aztán tessék, 15 évvel később ez a fiú lett Zsuzsi férje.

Így kerek. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top