Sztárok

Balázs Péter szerelmi vallomása visszaadja a hitünket

December végén ünnepelte aranylakodalmát Balázs Péter színművész és felesége, Botár Csilla. Elmesélték, hogy 16 éves koruk óta alkotnak egy párt, és 24 évesek voltak, amikor összeházasodtak. A színművész a Mokkában mondta el feleségének, hogy mi az, amiért máig megingathatatlanul szereti őt.

Balázs Péter és felesége december végén ünnepelték 50. házassági évfordulójukat, ami ebben a világban igencsak ritka. Meséltek arról, hogyan maradt meg a tisztelet egymás iránt, és hogyan nőtt a szeretetük napról napra. A színművész megható vallomására azonban senki sem számított – mi azt kívánjuk, bárcsak több lenne ebből a világban, sokkal jobb hely lenne!

„December 22-én volt az aranylakodalom. Újra megerősítették az eredeti házasságkötésünket, majd pár közös barátunkkal kellemes beszélgetés és iszogatás zajlott a kedvenc helyünkön” – kezdte a színész felesége. „Gimnazista korunk óta ismertük egymást, voltak közös barátaink. Amikor leszerződött Veszprémbe, akkor úgy érezte, hogy mindenhonnan elszakadt. Egy év után úgy döntött, hogy bebiztosítja ezt a kapcsolatot, és összeházasodtunk.”

Balázs Péter arról is beszélt, milyennek látta akkor a feleségét. „Izgalmas, pikáns lány volt Csilla, nem lehetett mellette úgy elmenni, hogy ne nézzen rá az ember, és ezzel nem voltam egyedül. Ez egy harc volt akkor, és én kerültem ki belőle győztesen. Részemről egy olthatatlan vágyakozás és szerelem volt, ami a távolság miatt fel is erősödött” – kezdte a vallomást a színész. 

„Számomra nem volt kérdés, hogy ha fogadalmat tettem, akkor betartom. Bár céloztam rá ebben az ötven évben, most még egyszer elmondom neked” – fordult a felesége felé Balázs Péter.

Egy olyan embert ismertem meg benned, aki a másik felem, mindig, mindent meg tudtunk beszélni. Zördülés, véleménykülönbség mellett is mindig pozitívan jöttünk ki minden vitából. Amikor nagyon sokat dolgoztam, és éjszaka jöttem haza, akkor is tudtunk este beszélni azokról a dolgokról, ami mindkettőnket érdekelt. A közös gondolkodás, tolerancia és megbocsátás, ami köztünk van, nagyon sokat segít abban, hogy boldogan tudjunk együtt élni

– mondta a színész meghatódva. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top