Sztárok

Koós János az eltűnt feleségét keresi

Koós János nemrég töltötte be a nyolcvanat, és élete szerelmének tartja Dékány Saroltát, sosem tudta elképzelni, hogy különmenjenek. Most miatta fontos, hogy megtegye, amit hosszú ideje halogatott.

45 éve tart Koós János és Dékány Sarolta szerelme, és ahogy a Story magazinnak fogalmazott az énekes: „A szakmában is azt mondják, egy ember van, aki nagyon jól házasodott: a Koós Jani.”

Talán éppen ezért sokan nem is emlékeznek arra, hogy az énekes még nős volt, amikor megismerte Dékány Saroltát. Mariann, az akkori felesége nem gördített akadályt a válás elé, ahogy Koós korábban mesélte, csak köszönettel tartozik az asszonynak. 

„Negyvenöt éve nem hallottam Mariannról. Azt sem tudom, él-e még. Ha igen, ő is túl van a hetvenen. Remélem nem esett baja, mert nagyon jó asszony volt.”

És, hogy miért került elő ez a történet ennyi év után? Koós János egy dolgot bánt meg az életében, hogy második feleségével nem álltak oltár elé, mivel Mariannal annak idején volt egyházi esküvőjük. 

„Pap előtt is kimondhatnánk az igent az én drága Saroltámmal” – mondta az énekes, aki reméli, hogy hamarosan valóra válik a vágyuk. Részletek a Story magazinban. 

Koós János a Storynak mesélt a felesége eltűnéséről

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top