Sztárok

Lilu: „Sokat sírok, amikor nem látják”

Bár a történtekről egyelőre nem beszélhet, Lilu most mégis felfedett néhány titkot. Sőt, azt is elárulja, mit mesél a kisfiának a megrázó élményekről.

Ahogy telnek az évek, egyre kevesebb elég ahhoz, hogy Lilu megrendüljön, ahogy a Story magazinnak meslte. Talán azt gondolhatnánk, hogy a rutin meg az évek fásulttá tették az RTL Klub műsorvezetőjét, de a Keresem a családom során sokkal mélyebben megérintik az emberi sorsok. 

Lilu sokszor elsírja magát

„Ez a műsor egyre inkább én vagyok” – meséli, és a magazinnak részleteket is elárult abból, mi hatja meg a leginkább, és miért viseli egyre rosszabbul a történetekben rejlő tragédiákat. „Ha riport közben felnézek, olykor azt látom, hogy sír az operatőröm… Sokat sírok én is, amikor nem látják.”

A rengeteg utazás miatt sokat van távol Lilu a kisfiától, aki nagyon várja a beszámolókat. „Nyilván úgy mesélek, ahogy az ember egy nyolc és fél évesnek elmesél egy ilyen történetet, és vannak adások, amiket ő is megnézhet. Dávid okos fiú, tudja, hogy nem minden történetnek jó a vége.”

Részletek a Story magazinban

Lilu a Storynak mesélt a nehézségekről

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top