Sztárok

Balázs Fecó bepattanna a Story Gálán a zongora mögé

Nemsokára kezdetét veszi az év legfelkapottabb társadalmi eseménye, a Story Ötcsillag és Díjátadó Gála, amelynek kuratóriumi tagjai egymással készítettek villáminterjúkat. Balázs Fecót Pataki Ági kérdezte.

A február 11-i Story Gálán nemcsak a magazin olvasói, hanem a kuratóriumi tagok is díjazzák a maguk kedvenceit. Idén Udvaros Dorottya, Kovács Kati, Balázs Fecó, Pataki Ági és Rózsa György alkotják a grémiumot. Néhány nappal ezelőtt Kovács Kati kérdezte Pataki Ágit, többek között arról, hogy a filmproducer fog-e táncolni a gálán. Most pedig Pataki Ági folytatja a sort, ő Balázs Fecót kérdezte. 

Melyik volt életed legemlékezetesebb koncertje és miért?

Ez bő négy évtizede, még 1972 augusztusában történt. A Taurussal a Kisstadionban léptünk fel a legendás Paul Rodgers vezette Free zenekarral. Ez egy életre szóló élmény volt.

Milyen zenét hallgatsz, ha nem dolgozol?

Nagyon sokféle stílust és előadót szeretek, ezért nem is emelnék ki semmit és senkit. A lényeg számomra a zenei igényesség, ha az megvan, akkor mindegy, ki az előadó.

Balázs Fecó lesz az idei Story Gála egyik kuratóriumi tagja
MTVA Fotó: Zih Zsolt

Melyik a kellemesebb érzés, díjat adni vagy díjat kapni?

Mindkettő az! Adni megtisztelő dolog, díjat kapni pedig óriási elismerés.

Hallhatunk esetleg énekelni a gálavacsora utáni buli hevében?

Természetesen, ha úgy adódik, bepattanok a zongora mögé, és beszállok én is!

Van bakancslistád, és mi az a három legfontosabb, ami szerepel rajta?

Nem fontossági sorrendben mondom: család-egészség-unoka!

Kiemelt kép: MTVA Fotó/Zih Zsolt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top