Sztárok

Fel sem ismertük Rubint Rékát a 16 éves fotón

Rubint Réka és Schobert Norbi tegnap a Pénzt vagy éveket! vendégei voltak, ahol a régi sztorikból is megosztottak párat. A rajongók legnagyobb örömére Réka a közösségi oldalán dokumentálta is.

Rubint Réka és Schobert Norbi meggyőző párost alkotnak, a szerelmük talán a legbiztosabb lábakon álló kapcsolat a sztárvilágban. Ezt a tegnapi Pénzt vagy éveket! adásában is láthattuk, ahol kiválóan játszottak, de végül csak a telitalálatokért járó 150 ezer forintot nyerték meg. A műsorban sokat nosztalgiáztak, fiatalkorukról és szerelmük hajnaláról beszéltek. A követők örömére Rubint Réka egy fotót is megosztott, ami 16 évvel ezelőtt készült. 

„16 évvel ezelőtt…” – írta a fotóhoz a fitneszlady. A rajongók imádják a fotót, és sokan írják, hogy minden egyes közös képnél és szereplésnél meglepődnek, hogy létezik ennyire szoros kapcsolat. Többen azt állítják, Schobert Norbiék kitartó szerelme a fény az alagút végén, példaképnek tartják őket. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top