Sztárok

Törőcsik Mari láthatóan jobban van

Velemi otthonában fogadta az újságírókat a nemzet színésze. Törőcsik Marinak mindenkihez volt egy jó szava, és nagyon örül, hogy otthon folytathatja a gyógyulást.

Pontosan egy évi kórházi tartózkodás után engedték haza Törőcsik Marit két nappal ezelőtt velemi házába. A színésznő nincs egyedül: 24 órában gondozó segíti a mindennapjait, és a szomszédasszonya is támogatja, amiben csak tudja.

„Amíg Mari kórházban volt, én figyeltem a házra, de most, hogy hazaengedték, végre nem üres a lakás! Ilyenkor átmegyek, beszélgetünk, és bízunk benne, hogy mihamarabb erőre kap, és felépül. Itt, Velemen mindenki szereti, mindenki örül, hogy újra köztünk lehet, és ahogy látom, tele van látogatókkal” – mondta a Blikknek Margit néni, aki 43 éve szomszédja a színészlegendának.

„Megöregedtem 82 éves koromra” – veszi át a szót Törőcsik Mari.

MTVA Fotó: Zih Zsolt

„Szeretek itt lenni ebben a házban, remélem, most már soha többet nem kell visszamennem a kórházba. Ugyanakkor fájó emlékek is kötnek ehhez a helyhez. A férjemmel mindig kacagva versenyeztünk azon, hogy ki lépi át előbb a küszöböt. Nagyon boldogok voltunk itt. Most már egyedül va­gyok” – nyilatkozta a Borsnak a színésznő.

„Azt tervezem, hogy ősszel visszamegyek Pestre, de nem tudom, hogy jólesne-e újra színpadon lenni. Majd kiderül, hogy leszek akkor. Egyelőre itthon vagyok, erősödöm, és szívom magamba az életet” – mondta Törőcsik Mari, aki nemrég az intenzív osztályt is megjárta a szombathelyi kórházban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top