Rubint Réka retró képe nagyon mutatós

nlc | 2018. Január 29.
Nosztalgikus hangulatban lehet Rubint Réka, az elmúlt rövid időszakban több régi fotót is megosztott. Ezúttal nem a férjével közös képről van szó, hanem egy nagyon dögös reklámról.

Az elmúlt időszakban sok kedves megjegyzést írtak Rubint Réka posztjaihoz, nagy kedvenc volt a Norbival közös, 16 éve készült fotó. Most pedig egy újabb régi kedvencet láthatunk, amelyben fontos szerepe van egy Ladának, amivel Norbi taxizott. 

„Szerettem volna valami egyedi és személyes dolgot kitalálni, amellyel a tudatos életmódra buzdíthatom az embereket. A negyvenéves Ladámat még Rékától kaptam, és mivel nem használtuk, gondoltam, jó ötlet lehet, ha utasokat szállítok vele” – mesélte Norbi öt évvel ezelőtt, amikor hetente egyszer ingyen fuvarozott valakit a városban, és az utazás alatt életmódtanácsokat is adott az utasnak. Erre anno a közösségi oldalán lehetett jelentkezni, és csak az örömszerzés volt Norbi célja. Ebből az időből származhat ez a fotó is Rubint Rékáról, az Update taxi mellett pózolt, nem is akármilyen szexi szettben.

Íme a retró Rubint Réka-kép, nektek hogy tetszik?

Fotó: Facebook/Rubint Réka oldala

Exit mobile version