Sztárok

Megvádolt NAV-os jelentette fel Gáspár Győzőt

Győzikének újra a bíróságra kell járnia. Becsületsértés miatt tett ellene feljelentést a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársa.

Gáspár Győző ellen hónapok óta nyomoznak adócsalás és sikkasztás gyanújával, most pedig becsületsértésért indult ellene eljárás. Tegnap reggel hallgatták ki a Salgótarjáni Rendőrkapitányságon. Győzike ellen azért tettek feljelentést, mert decemberben egy tévéműsorban megjegyzéseket tett a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egyik osztályvezetőjére, akit meg is nevezett.

„Igaz, hétfőn kihallgattak gyanúsítottként. Ismertették velem, hogy mi miatt jelentettek fel. Azért, amit az adásban mondtam. Lehet, hogy indulatos voltam a kamerák előtt, de igenis tudni akarom, hogy ki vagy kik a felelősök azért, ami a családommal történt… Igazságtalannak tartom az egészet. Ha én is feljelentenék mindenkit, aki rám rosszat mondott, akkor egész évben a bíróságra járnék. Engem sokan mocskolnak, aztán mégsem rohangálok a rendőrségre” – mondta a Blikknek Gáspár Győző.

„A Salgótarjáni Rendőrkapitányság becsületsértés vétség megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást G. Győző ellen. A nyomozás érdekeire való tekintettel egyéb információt nem áll módunkban megadni” – közölte a lappal a Salgótarjáni Rendőrkapitányság sajtóosztálya.

facebook.com/gyozo.gaspar

facebook.com/gyozo.gaspar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top